Goucon machines, een machinefabriek, landbouwmechanisatie en handelsonderneming

Industriemechanisatie

In de industriemechanisatie is ons bedrijf steeds meer actief. Klanten weten ons te vinden voor het ontwerp en de bouw van een kwalitatief hoogstaand product tegen een scherpe prijs. Uiteraard worden al onze machines met de benodigde documentatie en een CE-verklaring geleverd. Kijk onder Machinebouw en Constructiewerk voor een indruk van reeds geleverd werk.

Constructiewerk verzorgen wij van zeer licht gebouwd, tot extreem zwaar gebouwd. Dit natuurlijk afhankelijk van uw eisen en wensen. Hieronder volgen enkele foto’s van reeds door ons gerealiseerde producten:

veiligheidskooi

Deze kooi is bedoeld om dokwerkers die lading in het ruim van een schip aan- en afkoppelen, een veilige ruimte te bieden waarin zij kunnen staan zodra de lading gehesen wordt. De kooi is onder andere voorzien van een schuifdeur met zelf reinigende rails, en een veiligheidsluik. Aan de constructie zitten hijsogen gelast om hem te verplaatsen, maar er is aan de onderzijde van de kooi ook ruimte voor de lepels van een heftruck.

Op deze afbeelding is een trap met bordes te zien. Deze constructie is na het lakken ervan in een nieuwbouwloods geplaatst. De trap is uitgevoerd met robuuste anti-slip treden, en een trapleuning die goed in de hand ligt.

constructie industrie bordesHet bordes op bovenstaande afbeelding wordt door dokwerkers gebruikt. Zij kunnen vanaf het met schuifdeuren beveiligde bordes veilig op containers overstappen. Het bordes is makkelijk verrijdbaar doordat het aan te koppelen is met een terminaltrekker. De constructie is verder erg stevig gebouwd, zodat een eventuele botsing van een voertuig met het bordes geen problemen oplevert voor de aanwezige mensen op het bordes.

Contact

Goucon Handelsonderneming

Jack van der Gouwe

Drieschouwen Zuid 21
4571 RV Axel
Nederland

T:+31 (0)115 - 566 730
F:+31 (0)115 - 618 951

info@goucon-machines.nl

Goucon Locatie