Goucon machines, een machinefabriek, landbouwmechanisatie en handelsonderneming

Industriemechanisatie

In de industriemechanisatie is ons bedrijf steeds meer actief. Klanten weten ons te vinden voor het ontwerp en de bouw van een kwalitatief hoogstaand product tegen een scherpe prijs. Uiteraard worden al onze machines met de benodigde documentatie en een CE-verklaring geleverd. Kijk onder Machinebouw en Constructiewerk voor een indruk van reeds geleverd werk.

Ook voor de industrie verzorgen wij scherp geprijsde oplossingen wat betreft machinebouw. Al dan niet voorzien van aggregaten, hydrauliek of pneumatiek. Hieronder vindt u enkele foto’s van al gerealiseerde producten.

mobiele lichtmastOp deze foto ziet u een mobiele lichtmast, waarvan de mast tot een hoogte van 21m uitgevouwen is. De machine is voorzien van een elektrisch aggregaat, wat de elektriciteit voor de lampen en de hydraulische pomp verzorgt. De machine is echter zo ontworpen, dat deze ook gebruik kan maken van walstroom om zo energiekosten te besparen.

Met het bedienen van één schakelaar, kan heel de machine uit- of ingevouwen worden.

Vanwege het agressieve milieu waarin deze machine gebruikt wordt, zijn enkele onderdelen thermisch verzonken of in RVS uitgevoerd.

Hieronder volgen nog enkele foto’s van door ons gebouwde machines:

kabelhaspel

Een kabelhaspel t.b.v. het wisselen van staalkabels van havenkranen. Deze kabelhaspel kan aan het vorkenbord van een shovel worden aangekoppeld, deze kan de haspel dan door de hydraulische slangen aan te sluiten dan ook aandrijven.

Contact

Goucon Handelsonderneming

Jack van der Gouwe

Drieschouwen Zuid 21
4571 RV Axel
Nederland

T:+31 (0)115 - 566 730
F:+31 (0)115 - 618 951

info@goucon-machines.nl

Goucon Locatie